Om deze site goed te kunnen gebruiken moet javascript kunnen worden uitgevoerd. Op dit moment staat uw browser dat niet toe.
Caribbean Suriname
IDEAL ANVR SGR Calamiteitenfonds
 
Home  |  Over ons  |  Nieuwsbrief  |  Contact

Suriname Eco Paradijs - Meerdaagse Tours

Coesewijne Natuurreservaat
Introductie

Bent u een natuuraanbidder die van avontuur houdt en graag de handen uit de mouwen steekt? Ga dan mee op de 3-daagse expeditie door het Coesewijne natuurreservaat. In deze ongerepte streek, zonder dorpen en bestaande kampen, met een prachtig gevarieerd landschap terkt u erop uit en gaat u op zoek naar de mooiste plekjes om de nacht door te brengen.

 

Vervoer

Vertrek per minibus vanuit Paramaribo. Na een uur rijden stapt u over op een boot / korjaal die u naar het Coesewijne natuurreservaat brengt.

 

Verblijf

U verblijft in zelf gebouwde kampen in de jungle, hetgeen de basis vormt voor iedere activiteit. De nacht brengt u in tenten of hangmatten door. Voor zaken van sanitaire aard gebruikt u het bos en baadt u in de rivier. Koken geschiedt op een klein gasformuisje of op een vuurtje.


Faciliteiten

U verblijft in de pure natuur zonder faciliteiten.Programma
Tijdens deze tour, waarbij het programma afhankelijk is van verschillende factoren, gaat u op zoek naar de mooiste stukjes natuur en wordt er geprobeerd de vele wilde dieren die in dit gebied leven te spotten. U zult eveneens een poging wagen om met lokaal visgerei een grote vis aan de haak te slaan.


Nieuwsbrief


Facebook Does Cadushi YouTube Does Travel Cadushi

Onze Brochure

Met gepaste trots presenteren wij onze gezamenlijke Cuba, Suriname & Caribbean brochure met Tenzing Travel voor 2016.

Bestel hier

Meer reizen naar Caribbean en Suriname bekijkt u bij Tenzing Travel Caribbean